Auzi ma …..

In accest post o sa vb despre invitate care nu trebuie sa iti inviti pretenul fie el cel mai bun la un eveliment pe care el nu cunoaste pe nimeni.
Si asa sa nu faci chear de ar merge la accel eveliment care zici ca e inportant pt tine in care sunt numai rudele tale si neamurile tale si inviti un prieten de atau care nu cunoaste pie nimeni din aturajul tau, daca ai mai invita 2-3 preteni care se cunosc intre ei e ok dar nu sa fie el singurul.
De ce spun asta pentru ca la un moment dat amicul asta atau nu va avea cu cine vb sau sa stea relaxat pie scaun si sa se uite in jur si sa nu vb cu cineva fie el cel mai social om de pe pamant .
Mi se pare o bataie de joc sa faci asta unui amic in felul asta , daca e un revelion cu “oameni” de acceiasi  “varsta” sau din acelasi deceniul da fratica e bine asa ,  in pana mea nu chema la un taiat mot la un copchil in care el sa nu stie pie nimeni si invitati sunt de “deneratia a doua sauce chear a treia”  ce sa caute el la un astfel de eveliment.
Asa ca gandeste pe cine inviti din partea ta si la amicul tau daca e gagicta sau gagelu un astfel de eveliment ajuta sa va cunoasteti “rudele”  ca nu se stie poate va insurati si macar va  cunoaste “o parte din ei” 

Asa ca toate bune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>